Paper for Performance

Coldenhove

Over ons

Coldenhove werd in 1661 in het Gelderse Eerbeek opgericht. We zijn al ruim drie eeuwen een zelfstandig familiebedrijf en daar zijn we enorm trots op. Door onze zelfstandigheid kon ons bedrijf uitgroeien tot wat het nu is: een moderne papierfabriek die bekendstaat om haar innovatieve papieroplossingen. Coldenhove levert haar papieroplossingen aan klanten overal ter wereld. Het productportfolio varieert van traditionele papiersoorten van een hoge kwaliteit tot gepatenteerd hightech digitaal sublimatietransferpapier. Dankzij onze focus op de ontwikkeling van nieuwe papiertoepassingen is en blijft Coldenhove een toonaangevend bedrijf in de papierindustrie.

Historie

Coldenhove is onze handelsnaam. Onze volledige bedrijfsnaam is echter Coldenhove Holding B.V. In 1661 koos de familie Boshoff al het hoogste punt langs de Eerbeekse Beek als locatie voor hun nieuwe papiermolen.

Onze visie

Het is overduidelijk dat de wereld verandert. Veel mensen zijn ervan overtuigd dat papier door de opkomst van de digitale wereld uiteindelijk overbodig wordt. De digitalisering biedt echter nieuwe kansen voor Coldenhove, waarbij we gebruik kunnen maken van onze diepgaande technische kennis van papier en ons vermogen om unieke oplossingen te ontwikkelen voor de digitale wereld.

Duurzaamheid

Het is een opvallend contrast: een papierfabriek midden in de bossen. Daarbij komt dat Coldenhove regelmatig met natuurlijke producten werkt. We vinden het echter belangrijk dat we respectvol met onze omgeving omgaan. Het is dan ook niet voor niets dat duurzaamheid al jaren tot de kernwaarden van onze organisatie behoort.