27-03-2019
Nieuw! Jetcol® DHS

Verbazingwekkende fotokwaliteit op harde substraten van Coldenhove

De enorme creativiteit van designers overal ter wereld zorgt ervoor dat de markt voor digitaal sublimatieprinten op harde substraten binnen de desktop- en grootformaatmarkt een hoge vlucht neemt.

Om in te spelen op de nieuwe mogelijkheden binnen dit segment, heeft Coldenhove Jetcol® DHS ontwikkeld. Jetcol® voor Desktop Hard Substrates. Kleuren die met Coldenhove’s Jetcol® DHS worden gedrukt zijn haarscherp en helder. Dit is te danken aan onze innovatieve nieuwe coating die resulteert in een hoog transferrendement.

De markt voor harde substraten kan worden opgedeeld in de desktopmarkt voor gepersonaliseerde verbruiksartikelen zoals mokken, tegels en telefoonhoesjes, en een markt voor industriële toepassingen zoals aluminium ChromaLuxe®-panelen, hout en glas.

Heeft ons papier nog meer voordelen? Ja!

In nauwe samenwerking met Sawgrass hebben we een Virtuoso Print Manager (VPM) profiel voor ons Jetcol® DHS-papier ontwikkeld. Dankzij dit profiel kunnen gebruikers Sawgrass-inkt optimaal voor ons papier gebruiken en verbazingwekkende kleurenreproducties creëren.   

Het nieuwe Jetcol® DHS-profiel kan vanaf 18 maart worden gedownload. De VPM-software kan gratis worden gedownload van de website van Sawgrass. Dus grijp uw kans en combineer de nieuwste Sawgrass VPM-software-update met het nieuwste papier voor harde substraten om uw afdrukken nog mooier en professioneler te maken.

Jetcol® DHS zal verkrijgbaar zijn in de meest populaire vel- en rolgroottes van geselecteerde distributeurs die gespecialiseerd zijn in sublimatieproducten voor harde substraten.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze Jetcol® DHS-vellen en -rollen. U kunt ook ons productinformatieblad downloaden.