22-06-2018
Neenah Coldenhove winnaar VNP ARBO-Bokaal

Neenah Coldenhove heeft in 2017 grote stappen gezet op het gebied van veilig werken en presenteert zich als een vooruitstrevende werkgever. De Koninklijke Vereniging van Papier- en Kartonfabrieken (VNP) heeft Neenah Coldenhove daarom onderscheiden met de Arbo-Bokaal 2017. De prijs werd uitgereikt op het bedrijfsterrein van Neenah Coldenhove in de bossen van Eerbeek. In aanwezigheid van het team Veilig Werken ontving Procesoperator Jeroen Elshof de prijs uit handen van VNP-coördinator Erwin Heijnsbroek.

Erwin Heijnsbroek van de VNP motiveert: “Neenah Coldenhove heeft effectief geïnvesteerd in veilig werken en de mooie resultaten in 2017 verdienen applaus. Daarnaast waarderen we de actieve bijdrage van Neenah Coldenhove in de Arbo-programma’s in de sector. Dit laat een goede ontwikkeling zien vanuit eigen kracht! Daar mag je als bedrijf trots op zijn.”

Jeroen Elshof was als procesoperator, net als zijn collega’s, direct betrokken bij het planmatig en stapsgewijs veiliger maken van de machines en van de werkwijzen: “We zijn ons meer bewust geworden van onveilige situaties en we wijzen elkaar er actiever op. We zorgen als collega’s nu beter voor elkaar”.

De huidige Managing Director Arnoud Roelandse was als voormalig Manager Operations mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling van veilig werken: “We willen een bedrijf zijn met gezonde medewerkers die op een veilige wijze een uitstekend resultaat kunnen bereiken, iedere dag weer. Dat laten we hiermee zien!”

De ARBO-bokaal is een prijs voor het bedrijf als geheel en geldt voor de periode van een jaar.