24-04-2018
Nieuwe product lancering: Xtreme® Dry and Xtreme® Sports

Neenah Coldenhove, de toonaangevende producent van digitaal sublimatie transferpapier, heeft vandaag aangekondigd dat het zijn productportfolio zal uitbreiden. Het bedrijf biedt "Endless Possibilities" voor de digitale textieldrukindustrie door de introductie van twee nieuwe sublimatie transfer papieren; Xtreme® Dry en Xtreme® Sports. Beide sublimatie transfer papieren zullen worden gelanceerd op FESPA 2018 van 15 - 18 mei.

Xtreme® Sports

Als antwoord op de stijgende vraag naar een sublimatiepapier dat geschikt is voor industriële toepassing in de markt voor sportkleding, heeft Neenah Coldenhove Xtreme® Sports ontwikkeld. Uitgerust met innovatieve en industriële kenmerken zoals sneldrogendheid, heldere kleuren en vloeiende loopeigenschappen, zorgt dit 90 grams papier voor een hoge inktoverdracht. De perfecte oplossing als het gaat om drukwerktoepassingen voor sportkleding voor het industriële platform.

Xtreme® Dry

Met Xtreme® Dry creëert Neenah Coldenhove mogelijkheden voor een nieuwe markt. Dit sublimatiepapier is speciaal ontworpen voor hoogproductieve printers. Xtreme® Dry heeft een gewicht van 70 g/m² en beschikt over een revolutionaire droogsnelheid. Omdat Xtreme® Dry beschikbaar zal zijn op rollen van maximaal 3,2 meter breed, zal het sublimatiepapier zeer geschikt zijn voor de soft signage-markt.

Beschikbaarheid

Xtreme® Sports en Xtreme® Dry zijn vanaf dinsdag 15 mei te bestellen op FESPA 2018 in Berlijn. Proefrollen kunnen worden aangevraagd via de website coldenhove.com/jetcol.

Over Neenah Coldenhove

Neenah Coldenhove werd opgericht in 1661 en heeft zich ontwikkeld tot een wereldleider in hoogwaardig kwaliteitspapier voor specifieke hoogwaardige toepassingen. In de laatste decennia heeft Neenah Coldenhove zich gespecialiseerd in de markt van digitaal industrieel drukwerk (op textiel) met de ontwikkeling van sublimatie transfer papier (DTP).