Sportkleding

Binnen deze industrie staan optimale kleuren en scherpe contouren centraal.

When paper meets sportswear

Toen Coldenhove het sublimatie papier in 1998 introduceerde, was sportkleding de voornaamste toepassing. Vandaag de dag is sublimatie transfer printen de optimale oplossing voor sportkleding. Met heldere kleuren en scherpe contouren is het papier van Coldenhove perfect voor de personalisatie van sportkleding.

De verbeteringen van het textiel en de introductie van gemengde vezels dragen bij aan deze nog steeds groeiende markt. Als Coldenhove zijnde zullen wij doorgaan om aan uw eisen als sportswear bedrukker te kunnen voldoen door middel van een hoge kwaliteit toegewijde papiersoorten.

When paper runs with sportswear:
applications in sportswear

Klantverhaal Virat

Toen Virat Sports Wear LLP op zoek was naar een betrouwbare oplossing voor het bedrukken van hun sportkleding, twijfelde Coldenhove geen moment en liet Virat kennismaken met Jetcol® sublimatietransferpapier. De vertegenwoordigers van Virat waren direct overtuigd vanwege de extreem korte droogtijd, de excellente afdrukkwaliteit en de constante productiekwaliteit van Jetcol®.

Meer informatie

Klantverhaal Bioracer

Bioracer is een welbekend merk in de wereld van wielerkleding. Het Belgische merk is zo’n 30 jaar geleden gestart met het bedrukken van textiel door middel van de zeefdrukmethode, om vervolgens in 2000 te beginnen met digitaal druk. Het bedrijf is in 2010/2011 volledig overgestapt naar textiel drukken via digitaal printen op papier en sublimeren op textiel.

Meer informatie
Ons antwoord op Sportkleding uitdagingen
Jetcol® HTR4000

Jetcol® HTR4000 is het meest stabiele papier…

Meer informatie
Jetcol® TA

Jetcol® TA (Thermal Adhesive) ) is een speciaal…

Meer informatie