Sportkleding

Binnen deze industrie staan optimale kleuren en scherpe contouren centraal.

When paper meets sportswear

Toen Neenah Coldenhove het sublimatie papier in 1998 introduceerde, was sportkleding de voornaamste toepassing. Vandaag de dag is sublimatie transfer printen de optimale oplossing voor sportkleding. Met heldere kleuren en scherpe contouren is het papier van Neenah Coldenhove perfect voor de personalisatie van sportkleding.

De verbeteringen van het textiel en de introductie van gemengde vezels dragen bij aan deze nog steeds groeiende markt. Als Neenah Coldenhove zijnde zullen wij doorgaan om aan uw eisen als sportswear bedrukker te kunnen voldoen door middel van een hoge kwaliteit toegewijde papiersoorten.

When paper runs with sportswear:
applications in sportswear

Klantverhaal Texops

We waren op zoek naar de beste leverancier ter wereld. Daarbij hebben we gekeken naar verschillende factoren, waaronder kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Deze verschillende factoren helpen ons namelijk bij de ontwikkeling van onze strategieën. Uiteindelijk bleek Neenah Coldenhove de beste optie.

Meer informatie

Klantverhaal Virat

Toen Virat Sports Wear LLP op zoek was naar een betrouwbare oplossing voor het bedrukken van hun sportkleding, twijfelde Neenah Coldenhove geen moment en liet Virat kennismaken met Jetcol® sublimatietransferpapier. De vertegenwoordigers van Virat waren direct overtuigd vanwege de extreem korte droogtijd, de excellente afdrukkwaliteit en de constante productiekwaliteit van Jetcol®.

Meer informatie
Ons antwoord op Sportkleding uitdagingen
Jetcol® HTR3000

Jetcol® HTR3000 staat bekend als ons allround…

Meer informatie
Jetcol® HTR4000

Jetcol® HTR4000 is het meest stabiele papier…

Meer informatie
Jetcol® TA

Jetcol® TA (Thermal Adhesive) ) is een speciaal…

Meer informatie