Mode

“Fast-fashion” is één van de snelst groeiende segmenten binnen de sublimatie transfer print industrie.

When paper meets fashion

De mode markt focust zich voornamelijk op kleding voor vrouwen van de welbekende internationale modemerken. “Snelle-mode” is een snelgroeiend onderdeel binnen de digitaal sublimatie print industrie, waar productie exclusief plaatsvindt op aanvraag.

Deze markt is ontstaan door de nieuwe generatie van de snelle digitale printers. De printers geven bedrijven wereldwijd de mogelijkheid om te produceren tegen scherp concurrerende kosten in vergelijking met de kosten die gemaakt worden bij analoog bedrukken.

Om de veranderende mode markt te blijven bedienen, biedt Neenah Coldenhove speciaal ontwikkelde papiersoorten aan die voldoen aan de eisen die gesteld worden in de markt. Wij helpen u in uw zoektocht binnen de modemarkt, waar concurrerende prijzen en een hoge mate van consistentie belangrijk zijn. 

When paper goes en vogue:
applications in fashion

Klantverhaal Creazioni Digitali

Creazioni Digitali is opgericht op 6 februari 2006 in Como dankzij de intuïtie van oprichter meneer Roberto Lucini, die destijds al sterk in digitale sublimatiedruk geloofde. Dankzij een sterke productiecapaciteit en een sterke wil om te innoveren, vervulde Creazioni Digitali de rol van eerste organisatie in de Como-regio (Italië) die textiel bedrukte door middel van de sublimatie transfer techniek. De kernactiviteit van Creazioni Digitali is het bedrukken van textiel voor de mode-industrie.

Meer informatie

Klantverhaal PrintStuff

PrintStuff Company in Moskou behoort tot het wereldwijde netwerk van distributeurs van Neenah Coldenhove. Een van hun succesvolste klanten levert kwalitatief hoogwaardig bedrukte kleding voor de mode-industrie. Het geheim achter het succes van hun bedrukte kleding? Het sublimatietransferpapier van Neenah Coldenhove!

Meer informatie
Onze producten die mode uitdagingen aanpakken
Jetcol® HTR1000

Jetcol® HTR1000 is het lichtste papier in…

Meer informatie
Xtreme® Light

Xtreme® ® Light-papier is lichtgewicht papier…

Meer informatie