Markten

Ontdek wat Coldenhove voor u en uw bedrijf kan betekenen.

Markten

Coldenhove levert papier in meer dan 60 landen, zowel in bestaande als opkomende markten. In deze markten zijn de technische, economische en concurrentiële verschillen significant. De papieren die Coldenhove aanbiedt hebben echter één ding gemeen: ze zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met de klant en eindgebruiker. Ontdek zelf wat Coldenhove kan doen voor u en uw bedrijf.

Filter onze producten op makrt

Mode

De modemarkt richt zich voornamelijk op dameskleding voor de bekende internationale modemerken. Binnen de sector voor sublimatieprinten groeit het aandeel van de zogenoemde fast fashion-markt, waarbij alleen wordt geproduceerd wanneer er vraag naar producten is, erg snel.

Woningtextiel

Wooninrichting is momenteel een van de snelst groeiende markten voor sublimatieprinten. Zo wordt sublimatieprinten gebruikt voor bijvoorbeeld sierkussens, dekens en gordijnen. Het bijzondere aan deze markt is dat de ordergrootte kan variëren van één tot duizenden stuks en dat de drukbreedte zeer divers is.

Sportkleding

Op de markt voor sportkleding wordt traditioneel veel gebruikgemaakt van sublimatiedruk. Zeker toen Coldenhove in 1998 het sublimatietransferpapier op de markt bracht. Nog steeds is ons digitale sublimatietransferpapier de beste oplossing voor het bedrukken van sportkleding.

Reclame

Deze hoogwaardige markt kenmerkt zich door zeer gedetailleerde prints met intense kleuren en merendeels grote afmetingen. Naast de visuele communicatiemiddelen in winkels omvat de markt voor signing ook stoffen scheidingswanden, vlaggen, beursstands, en nog veel meer.

Harde substraten

Deze markt kan worden onderverdeeld in twee markten: een markt voor gepersonaliseerde verbruiksartikelen, zoals mokken, tegels en telefoonhoesjes, en een markt voor industriële toepassingen zoals aluminium ChromaLux-fotopanelen.