Intern Innovation & Development

'Door mijn tijd bij Coldenhove weet ik dat Chemische Technologie echt bij mij past!'

Ik ben Rose van Haeringen, 21 jaar en vierdejaars HBO student Chemische Technologie te Saxion Enschede. Ik zit inmiddels in mijn vierde leerjaar en ben via Saxion Enschede ben ik bij Coldenhove terecht gekomen.

Ik krijg veel vrijheid binnen Coldenhove gedurende het onderzoek dat ik uitvoer. Vele aspecten die ik heb geleerd tijdens mijn opleiding, kan ik nu toepassen in het laboratorium van Coldenhove. Als student word je echt serieus genomen binnen de organisatie, dat is fijn.

Na mijn vorige stage, waarbij ik werkzaam was voor een ander bedrijf, begon ik te twijfelen of Chemische Technologie wel iets voor mij was. Mijn stage bij Coldenhove heeft dat beeld 180 graden gedraaid. Gedurende mijn tijd bij Coldenhove ben ik erachter gekomen dat Chemische Technologie echt bij mij past!

Een bijkomend voordeel is de optie tot huisvesting. Ik woon oorspronkelijk een uur rijden van Coldenhove af. Momenteel woon ik in een huis van Coldenhove en hoef ik slecht enkele minuten te lopen voordat ik op mijn plek ben. Voor mij is dit echt een voordeel.