Werken voor

Neenah Coldenhove

Bij Neenah Coldenhove ben je geen nummer, maar maak je deel uit van onze familie. 

Maak kennis met onze stagiairs
Vacatures

Stageopdracht Supply Chain Management

Wanneer jij de ambitie en drive hebt om het verschil te maken, dan pas je bij Neenah Coldenhove. Voor de eerste opdracht zoeken we iemand met Bedrijfskundige, Wiskundige, Logistieke achtergrond die in staat is modellen te bouwen. Voor de tweede opdracht zoeken we iemand die goed met data en systemen kan werken maar ook oog heeft voor de vertaling van deze data naar rapportage en besluitvorming.

Meer informatie

Stageopdracht Innovation & Development

Ontwikkeling en onderzoek van nieuwe coatings voor sublimatietransferpapier waarbij een hoger transferrendement wordt verkregen. Voor deze opdracht zullen de mogelijkheden van verschillende coatings moeten worden onderzocht om te zien of en hoe het transferrendement kan worden verhoogd. Het ultieme doel is een rendement van 100%, het papier zou hiermee wellicht vaker bruikbaar worden.

Meer informatie

Stageopdracht Innovation & Development

Ontwikkeling en onderzoek van nieuwe coatings voor sublimatietransferpapier waarbij de functionaliteit waterafstotendheid kan worden overgedragen.Voor deze opdracht zullen de mogelijkheden van verschillende coatings moeten worden onderzocht om te zien of textiel door middel van het transferproces waterafstotend kan worden gemaakt.

Meer informatie

Stageopdracht Innovation & Development

Ontwikkeling van een transferpapier waarbij met pigmentinkten op katoen kan worden getransfereerd. Er zal op basis van reeds uitgevoerd onderzoek worden doorontwikkeld. Het huidige resultaat is acceptabel voor wat betreft echtheden (was en wrijfechtheid) van het bedrukte katoen, maar de hand (aanvoelen van het katoen) verdient verbetering.

Meer informatie