Werken voor

Neenah Coldenhove

Bij Neenah Coldenhove ben je geen nummer, maar maak je deel uit van onze familie. 

Neenah Coldenhove is een innovatief exportbedrijf dat een toonaangevende rol speelt op een kleine nichemarkt. We verwachten van onze medewerkers dat ze op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen hun vakgebied en dat ze zich permanent verder ontwikkelen en verbeteren. Jouw ontwikkeling helpt ons namelijk om meer te bereiken. Ons bedrijf is dusdanig groot dat we onze stempel op de markt kunnen drukken, maar we zijn en blijven een hecht bedrijf waar iedereen elkaar kent. Bij Neenah Coldenhove werk je zelfstandig en samen met andere afdelingen aan projecten. Je bent geen nummer, je bent één van ons!

Vacatures

Neenah Coldenhove telt momenteel meer dan 140 betrokken en zeer gemotiveerde medewerkers. Neenah Coldenhove biedt een dynamische werkomgeving, een marktconform salaris, prima secundaire arbeidsvoorwaarden en uitstekende doorgroeimogelijkheden.

Meer informatie

Stages

Tijdens een stage bij Neenah Coldenhove krijg je de kans om bij een internationaal bedrijf praktische werkervaring op te doen. We bieden diverse stagemogelijkheden op verschillende afdelingen binnen onze organisatie aan.

Meer informatie