Werken voor

Coldenhove

Bij Coldenhove ben je geen nummer, maar maak je deel uit van onze familie. 

Coldenhove is een innovatief exportbedrijf dat een toonaangevende rol speelt op een kleine nichemarkt. We verwachten van onze medewerkers dat ze op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen hun vakgebied en dat zich permanent verder ontwikkelen en verbeteren. Jouw ontwikkeling helpt ons namelijk om meer te bereiken. Ons bedrijf is dusdanig groot dat we onze stempel op de markt kunnen drukken, maar we zijn en blijven een echt familiebedrijf waar iedereen elkaar kent. Bij Coldenhove werk je zelfstandig en samen met andere afdelingen aan projecten. Je bent geen nummer, maar lid van de familie.

Vacatures

Coldenhove Papier telt momenteel meer dan 120 betrokken en zeer gemotiveerde medewerkers. Coldenhove biedt een dynamische werkomgeving, een marktconform salaris, prima secundaire arbeidsvoorwaarden en uitstekende doorgroeimogelijkheden.

Meer informatie

Stages

Tijdens een stage bij Coldenhove krijg je de kans om bij een internationaal bedrijf praktische werkervaring op te doen. We bieden diverse stagemogelijkheden op verschillende afdelingen binnen onze organisatie aan.

Meer informatie