Klantverhaal German Print Group

German Print Group is een onafhankelijk bedrijf dat zich richt op textieldruk voor beurs- en evenemententoepassingen. Het bedrijf biedt alle benodigdheden voor het bouwen van een stand, inclusief speciaal ontwikkelde aluminium profielen en overige accessoires.

Het bedrijf is gevestigd in Koblenz en groeit snel. Vanwege deze groei heeft GPG al hun zinnen gezet op een nieuwer en groter magazijn. Het plan is om eind 2018 te verhuizen.

De projecten bij German Print Group vorderen snel en resultaat leveren is belangrijk. Dat is de reden waarom de twee directeuren Anton Fries en Daniel Gutendorf het hele proces van begin tot eind blijven volgen. Ze controleren persoonlijk de kwaliteit, selecteren de klanten en managen de algemene activiteiten van het bedrijf.

Het bedrijf heeft de mogelijkheid om een breedte van maximaal vijf meter te drukken (sublimatie tot 3,2 meter) en heeft een in-house aluminiumverwerking. Men heeft een Monti Antonio-kalander en een Reggiani-printer voor sublimatietoepassingen.

Voordat German Print Group koos voor een verandering van directdruk naar de sublimatie transfer methode had men nog nooit een ander papier geprobeerd. Men had niets om het resultaat mee te vergelijken. Maar het lijkt erop dat het bedrijf volledig tevreden is met de uitkomst van hun overstap waarbij het sublimatie transfer papier van Coldenhove een grote rol speelt.

German Print Group maakt nu al anderhalf jaar gebruik van ons product, Jetcol® HTR3500, en men is tevreden over de kwaliteit van het papier, het transferrendement, het printbeeld en de prijs.

Fries en Gutendorf hebben gezegd dat ze tot op heden nog geen problemen hebben ondervonden. Bovendien waarderen zij de service die we als Neenah Coldenhove bieden ten zeerste: duidelijke communicatie, betrouwbaarheid en het belangrijkst, de snelle levering.

"Vooral in deze markt waar, waar onverwachte situaties kunnen plaatsvinden, moeten we heel snel kunnen reageren."

We zijn benieuwd waarom German Print Group de sublimatie methode zo waardeert. "Sublimatie geeft ons een beter printbeeld, helderdere kleuren en meer scherpte. Bovendien is een van de sterke punten dat het gesublimeerde textiel beter kan worden opgevouwen zonder problemen te veroorzaken, in vergelijking met andere printmethoden zoals UV-druk. "

Ook stelt German Print Group het zeer op prijs dat zij rechtstreeks papier kunnen afnemen bij ons in plaats van bij externe dealers.

German Print Group voegde onlangs een nieuwe textieltoepassingen aan het assortiment toe. Een te sublimeren textiel, dat gebruikt kan worden als tapijt en akoestisch textiel. Wij, als Neenah Coldenhove blijven hen hierin graag ondersteunen.

Klant is actief in deze markt
Reclame

Deze hoogwaardige markt kenmerkt zich door zeer gedetailleerde…

Meer informatie