Klantverhaal Inside Blinds

Inside Blinds is een familiebedrijf gevestigd in het Belgische Roeselare. Sinds de oprichting in 1992 produceert het bedrijf kwalitatief hoogwaardige raamdecoratie. Het bedrijf is internationaal marktleider op het gebied van kwalitatief hoogwaardige stoffen vouwgordijnen, en produceert daarnaast gordijnen, paneelgordijnen, rolgordijnen en houten jaloezieën. Vanaf het begin gebruikt Inside Blinds Jetcol® HTR1000 van Coldenhove.

“We hebben er nooit over gedacht om van papierleverancier te veranderen”, vertelt Filip Duyvejonck, COO bij Inside Blinds. “Jetcol® HTR1000-papier is gewoon de ideale oplossing voor ons bedrijf. Hoewel we werkzaam zijn binnen een traditionele sector - de textielindustrie - blijven we continu nieuwe en innovatieve producten ontwikkelen. Coldenhove houdt onze groei bij en zorgt ervoor dat we altijd over het juiste papier voor elke printer- en inktcombinatie beschikken. De kwaliteit van onze producten is daarnaast altijd gelijk en dat is heel belangrijk voor een bedrijf in de textielindustrie zoals Inside Blinds.”

Een andere belangrijke reden waarom Inside Blinds trouw blijft aan Coldenhove is de betrouwbaarheid van de leveringen. “Coldenhove levert altijd op tijd en volgens afspraak”, gaat Duyvejonck verder. “We bestellen op afroep. Dit betekent dat we een dag nadat we papierrollen van Coldenhove hebben ontvangen, een volgende batch bestellen. We ontvangen deze order vier weken later en kunnen deze dan direct gebruiken. Coldenhove levert de benodigde rollen met Jetcol® sublimatietransferpapier met een aan onze wensen aangepaste rollengte altijd op tijd.

Kortom, Coldenhove is een zeer betrouwbare papierleverancier die altijd papier van topkwaliteit levert.”

Product uit deze case
Jetcol® HTR1000

Jetcol® HTR1000 is het lichtste papier in…

Meer informatie