Klantverhaal Creazioni Digitali

Creazioni Digitali is opgericht op 6 februari 2006 in Como dankzij de intuïtie van oprichter meneer Roberto Lucini, die destijds al sterk in digitale sublimatiedruk geloofde. Dankzij een sterke productiecapaciteit en een sterke wil om te innoveren, vervulde Creazioni Digitali de rol van eerste organisatie in de Como-regio die textiel bedrukte door middel van de sublimatie transfer techniek. De kernactiviteit van Creazioni Digitali is het bedrukken van textiel voor de mode-industrie.

De enorme ontwikkeling die Creazioni Digitali heeft doorgemaakt was mogelijk dankzij de nauwe samenwerking met belangrijke partners zoals Coldenhove. Wij streven er altijd naar om producten van hoge kwaliteit te gebruiken in ons proces, om een kwalitatief onbetwistbaar product te kunnen leveren. Daarom gebruiken we twee verschillende typen sublimatie transfer papier uit de Jetcol® Original en de Jetcol® Industrial series van Coldenhove. Deze soorten papier uit de Jetcol®-familie bieden een hoge inktoverdracht naast alle andere voordelen die Jetcol® ons biedt.

Momenteel ontwikkelt de modemarkt zich als een markt waar snelle printers de standaard vormen. De droogsnelheid van de Coldenhove papieren stelt ons in staat om de modemarkt te kunnen blijven bedienen. Snelheid is echter niet het enige waar we naar op zoek zijn. Voor Creazioni Digitali is consistentie ook belangrijk in het aanschafproces van sublimatie transfer papier. Naast de droogsnelheid en een hoge inktoverdracht, kan Coldenhove ons ook de consistentie bieden die wij zoeken.

In september 2012 verhuisden wij naar de nieuwe locatie Lurate Caccivio. 6000 vierkante meter toegewijd aan de ontwikkeling van exclusieve ontwerpen voor de mode-industrie.

Innovatie, onderzoek en ontwikkeling zijn altijd een integraal onderdeel van de bedrijfsfilosofie geweest. De markt waarin digitale sublimatie transferdruk centraal staat groeit nog steeds en dankzij deze techniek is het vandaag de dag mogelijk om zowel productie- als economisch gerelateerde zaken te optimaliseren die enkele jaren geleden ondenkbaar waren.

Customer operates in this market
Fashion

Discover how our high quality transfer papers impact…

Meer informatie