Klantverhaal Virat Sports Wear LLP

Toen Virat Sports Wear LLP op zoek was naar een betrouwbare oplossing voor het bedrukken van hun sportkleding, twijfelde Coldenhove geen moment en liet Virat kennismaken met Jetcol® sublimatietransferpapier. De vertegenwoordigers van Virat waren direct overtuigd vanwege de extreem korte droogtijd, de excellente afdrukkwaliteit en de constante productiekwaliteit van Jetcol®.

Sanjay Pandey van Virat Sports Wear legt uit: “In vergelijking met andere producten op de markt beschikt Jetcol® papier over een groot aantal unieke eigenschappen. Denk aan de hoge inktbezetting, het uitgebreide kleurenpalet, de helderheid en scherpte van de kleuren en de zeer gedetailleerde prints.” Als fabrikant van kwalitatief hoogwaardige sportkleding is Virat Sports Wear altijd op zoek naar de beste oplossing voor het bedrukken van zijn kleding. Alleen op deze manier kunnen ze hun klanten, waaronder provinciale cricketteams, tevreden houden.

Virat Sports Wear en Coldenhove werken al jarenlang naar volle wederzijdse tevredenheid samen. Virat Sports Wear is zeer te spreken over de ongeëvenaarde papieroplossingen voor sublimatieprinten van Coldenhove. Bovendien voorziet Coldenhove altijd in de benodigde service en training. “Coldenhove reageert altijd snel en geeft duidelijk antwoord op onze vragen, zelfs op feestdagen en buiten werktijd”, aldus Pandey. “Bij problemen reageert Coldenhove altijd heel snel: telefonisch, via e-mail, of ze sturen iemand langs.”

Coldenhove heeft keer op keer haar toegevoegde waarde bewezen met het leveren van Jetcol® sublimatietransferpapier en andere papieroplossingen. Maar hoe ver gaat Coldenhove voor haar klanten? Pandey: “Tijdens een feestdag kregen we een spoedorder binnen, maar al ons sublimatietransferpapier was op. We namen contact op met onze vertegenwoordiger van Coldenhove en hij slaagde erin om papier van een andere klant te laten komen. Doordat de vertegenwoordiger van Coldenhove dit stapje extra zette, konden we de order binnenhalen en onze klant tevreden houden.”

Product uit deze case
Jetcol® High Speed

Jetcol® High Speed-papier is een van de…

Meer informatie

get in
touch
now!

Request information