Over TexOps

Textiles Opico SA de CV, ofwel 'TexOps' is een fabrikant van outdoor- en sportkleding die in 2009 in El Salvador is opgericht. De fabriek van TexOps wordt gezien als een van de beste, meest complete en modernste fabrieken voor sportkleding ter wereld.

Binnen de organisatie staan duurzaamheid en het welzijn van de 800 medewerkers centraal. Daarom wordt continu in de beste machines, processen en grondstoffen geïnvesteerd, zodat de fabriek niet alleen kan overleven, maar ook kan groeien in deze economisch zware tijden.

Het team van TexOps streeft er niet alleen naar om aan alle geldende wet- en regelgeving te voldoen, maar wil ook maatschappelijk verantwoord en milieubewust ondernemen. De initiatieven en doelen van de organisatie zijn dan ook gericht op het bereiken van bovenstaande en meer. Het is een continu proces waarmee TexOps kan rekenen op de goedkeuring van haar belanghebbenden. TexOps haalt veel voldoening uit wat ze tot nu heeft bereikt en ziet dit slechts als het begin.

Customer case TexOps

TexOps levert bedrukte yoga- en fietskleding van topkwaliteit aan klanten wereldwijd. Ze maken gebruik van sublimatie om ontwerpen op het textiel te drukken. Het gebruikte sublimatietransferpapier speelt een cruciale rol binnen dit proces, omdat problemen met het papier tijdens het sublimatieproces kunnen leiden tot kleurverschillen, migratie van de inkt of vlekken.

“We waren op zoek naar de beste leverancier ter wereld. Daarbij hebben we gekeken naar verschillende factoren, waaronder kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Deze verschillende factoren helpen ons namelijk bij de ontwikkeling van onze strategieën. Uiteindelijk bleek Coldenhove de beste optie. Ze hebben ons de afgelopen jaren enorm geholpen om onze processen te verbeteren. We werken graag met hen samen omdat ze het beste sublimatietransferpapier leveren. Daarnaast leveren ze producten en diensten waarmee ze tegemoetkomen aan onze verwachtingen en deze zelfs overtreffen.”

Products used in this case

get in
touch
now!

Request information