Applicaties

Scroll door alle Coldenhove klant verhalen, of sorteer op product.

Applicaties

Filter op product, markt of applicatie type
 • Klantverhaal Dobbepaarden

  Onze klant Wilcovak richt zich op de presentatie van fotografische kunst op professioneel niveau. Wilcovak heeft in het verleden met twee concurrerende sublimatie transfer papieren gewerkt. Uiteindelijk zijn ze overgestapt op Jetcol® DHS sublimatie transferpapier. In dit klantverhaal kunt u meer lezen over de redenen waarom Wilcovak voor ons Jetcol® DHS sublimatie transferpapier kiest en hoe deze keuze het productieproces van Wilcovak positief beïnvloedt.

  Meer informatie
 • Klantverhaal Kalas

  Kalas is meer dan vijfentwintig jaar geleden ontstaan uit een passie voor fietsen. Het merk Kalas heeft een rijke geschiedenis in de wielerwereld en staat voor topkwaliteit, productinnovatie en uitstekende klantenservice. Tegenwoordig is Kalas gespecialiseerd in de op maat gemaakte productie van hoogwaardige fietskleding voor teams, clubs, bedrijven en particulieren.Alles bedrukt met sublimatie.

  Meer informatie
 • Klantverhaal Bioracer

  Bioracer is een welbekend merk in de wereld van wielerkleding. Het Belgische merk is zo’n 30 jaar geleden gestart met het bedrukken van textiel door middel van de zeefdrukmethode, om vervolgens in 2000 te beginnen met digitaal druk. Het bedrijf is in 2010/2011 volledig overgestapt naar textiel drukken via digitaal printen op papier en sublimeren op textiel.

  Meer informatie
 • Klantverhaal Phoenext

  In 2003 kocht Jakob Lameijer een zeefdrukkerij in Oost-Nederland. Het bedrijf drukte destijds al jaren op textiel en verwerkte dat vervolgens tot diverse eindproducten zoals clubvaantjes en tafelvlaggetjes. Jakob was geïnspireerd geraakt door de producten en de mogelijkheden die het drukken op textiel met zich meebracht.

  Meer informatie
 • Klantverhaal Virat

  Toen Virat Sports Wear LLP op zoek was naar een betrouwbare oplossing voor het bedrukken van hun sportkleding, twijfelde Coldenhove geen moment en liet Virat kennismaken met Jetcol® sublimatietransferpapier. De vertegenwoordigers van Virat waren direct overtuigd vanwege de extreem korte droogtijd, de excellente afdrukkwaliteit en de constante productiekwaliteit van Jetcol®.

  Meer informatie
 • Klantverhaal Texops

  We waren op zoek naar de beste leverancier ter wereld. Daarbij hebben we gekeken naar verschillende factoren, waaronder kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Deze verschillende factoren helpen ons namelijk bij de ontwikkeling van onze strategieën. Uiteindelijk bleek Coldenhove de beste optie.

  Meer informatie
 • Klantverhaal PrintStuff

  PrintStuff Company in Moskou behoort tot het wereldwijde netwerk van distributeurs van Coldenhove. Een van hun succesvolste klanten levert kwalitatief hoogwaardig bedrukte kleding voor de mode-industrie. Het geheim achter het succes van hun bedrukte kleding? Het sublimatietransferpapier van Coldenhove!

  Meer informatie
 • Klantverhaal Inside Blinds

  Inside Blinds is een familiebedrijf gevestigd in het Belgische Roeselare. Sinds de oprichting in 1992 produceert het bedrijf kwalitatief hoogwaardige raamdecoratie. Het bedrijf is internationaal marktleider op het gebied van kwalitatief hoogwaardige stoffen vouwgordijnen, en produceert daarnaast gordijnen, paneelgordijnen, rolgordijnen en houten jaloezieën. Vanaf het begin gebruikt Inside Blinds Jetcol® HTR1000 van Coldenhove.

  Meer informatie
 • Klantverhaal Creazioni Digitali

  Creazioni Digitali is opgericht op 6 februari 2006 in Como dankzij de intuïtie van oprichter meneer Roberto Lucini, die destijds al sterk in digitale sublimatiedruk geloofde. Dankzij een sterke productiecapaciteit en een sterke wil om te innoveren, vervulde Creazioni Digitali de rol van eerste organisatie in de Como-regio (Italië) die textiel bedrukte door middel van de sublimatie transfer techniek. De kernactiviteit van Creazioni Digitali is het bedrukken van textiel voor de mode-industrie.

  Meer informatie